MAMA PARK-ANNE, BEBE DÜNYASI

Tarih: 12.04.2019 20:05
MAMA PARK-ANNE, BEBE DÜNYASI
VİZYONUMUZ VE MİSYONUMUZ
Mama Park-Anne, Bebe Dünyası 2011 yılında Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinde ilk kez hizmet vermeye başlamıştır.
İçerik olarak sektöre; mama, bebek alt bezi ve oyuncak gruplarından belirli markalarla adım atmış bulunmaktadır.
Her geçen gün kendini yenileyerek ve geliştirerek misafirlerinin isteği doğrultusunda doğru adımlar atmış ve bugünlere gelmesinin tek borçlusu olarak 
anne ve anne adaylarını bilmiştir.
Gün geçtikçe gelişen ve büyüyen piyasaya paralel olarak Mama Park'ta kendinde yenileme ve gelişme isteği uyandırmış, merkez şubeden sonra 2014 yılında
Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinde anne ve anne adaylarımıza ikinci şubesini kazandırmıştır.
Mama Park artık iki şubeli bir anne-bebek mağazası olarak Gaziantep ilinde yerelde kurumsal bir firma olarak hizmet vermeye devam etmiştir. 
Annelerimizden gelen tüm istekleri ve dilekleri hiçbir zaman geri çevirmemiş, kendisini her geçen gün ürün çeşitliliği bakımından zenginleştirmiştir. 
Son olarak 2015 yılında Gaziantep ili Şahinbey ilçesinde üçüncü şubesini açarak daha çok annemize ulaşmaya çalışmış ve başarmıştır.
Gaziantep'te artık tanınmış bir marka olarak kendine sığmayan Mama Park ailesi, şu anda her mağazasında yaklaşık 2 bin çeşit ürünle, 15 çalışanı ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Ailenizin mağazası evinize ve size daha yakın olabilmek için ve her annemize ulaşmak için artık e-ticaret ortamında bütün çeşitleriyle hizmet vermektedir.
İlk günden itibaren tek vizyonumuz; güler yüzlü olmak, kaliteli hizmet vermek, güvenilir olmak, fiyat garantisi vermek..
İlk günden itibaren tek misyonumuz; bize verilen bu görevi en zor koşullarda dahi en iyi şekilde yerine getirmek..
İlk günden itibaren tek görevimiz; sadece ve sadece anne ve anne adaylarımıza hizmet etmek...
İlgili Ürünler
Yükleniyor...