dalin

Tarih: 03.05.2019 12:41
dalin
Dalin markası, Bilim İlaç’ın da kurucusu olan Eczacı Adil Karaağaç tarafından, Kopaş KozmetikPazarlama ve Sanayi A.Ş. bünyesinde 1983 yılında yaratıldı. Markanın hedefi, saç ve cilt bakımında yetişkinlerden farklı ihtiyaçları olan bebeklere özel, ilaç titizliğinde geliştirilmiş ve üretilmiş, hem kaliteli, hem de ulaşılabilir fiyatta ürünler sunmaktı.

İlk olarak göz yakmayan bebek şampuanı, bebek pudrası ve bebek sabunu annelere sunuldu. Dalin ürünleri, ilk günden itibaren çağının ilerisinde bir titizlikle üretilmiştir. Dalin üretim tesisi, Türkiye’de kozmetik sektöründe ilk GMP (Good Manufacturing Practice – İyi Üretim Uygulaması) sertifikası alan üretim tesisidir. Annelere sunulan kalite ve bunun sonucu olarak nesillerdir süregelen güvenin belkemiği, QAS (Quality Assurance System – Kalite Güvence Sistemi) ile güvence altına alınmıştır.

Nesillerdir annelerin tercihi olan Dalin bebek şampuanı bugün %50’ye yakın pazar payıyla Türkiye’nin bir numaralı bebek şampuanıdır. Ayrıca bebek bakımındaki uzmanlığını, saç bakımından cilt bakımına, annelere özel ürünlerden bebek çamaşır bakımına kadar genişletmiş olan Dalin; bugün bebek yağı, pişik önleyici krem, sinek kovucu sprey, ıslak havlu, bebek bakım örtüsü, göğüs pedi, bebek ve hassas ciltlere özel geliştirilen bebek deterjanı ve yumuşatıcısı gibi toplam 17 farklı kategoride, 40 farklı ürün çeşidini annelere sunan, annelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren bebek bakım markasıdır.

 

....

İlgili Ürünler
Yükleniyor...